lauantai 9. huhtikuuta 2016

keväiseen lauantaihin mahtuu paljon kaikkea


Katupöly ei vaivaa kylätiellä. Parissa kohtaa vesi on vallannut puoli tietä.

Nyt on joku vierailubuumi päällä, kun joka päivä, useastikin, porukkaa riittää

Poika muuttaa miniän kanssa uuteen taloon ja äiti sai ylijäämä kamoja. Miniä on valanut nuo betonijutut. Niissä voi polttaa tuikkuja, aivan ihanat.
Sain mä muutakin, mm skumppalaseja. Nyt ei vaan ole skumppaa eikä juhlan aihetta, ehkä kuvaan ne myöhemmin.
Laitoin viimeiset lyhtykynttilät talven jäljiltä palamaan lyhtyihin. Mullahan ei ole montaa lyhtyä....alle kymmenen muistaakseni, siis noita isoja, pienistä en nyt puhu, enkä katon alla olevista...nolo. Kesällä poltan tuikkuja jonkun verran ulkona. Tavallisia kynttilöitä meillä on aina varalla, jos sähikäinen katoaa. Hyvä syy shoppailla niitä ympäri vuoden, hih.

Lunta ja jäätä on sen verran, että saa rauhassa laiskotella ulkohommista.

Pavia ei ole siivottu, mutta vein sinne muutaman lyhdyn ja vaasin tulpaaneille. Se siivotaan samalla rantasaunan kanssa, kun saamme vettä letkuista. Haluan siivota saunan kunnolla ennen ekaa saunomista talven jälkeen. Kohtahan sekin aika on ja sitten saunotaan ainoastaan siellä. Se on nykyisin meidän mökkimme arjen elämän kyljessä.

Grillimökin siivosin tänään eli pesin ikkunat ja lakaisin lattian. Pyyhin myös muita pintoja. Eihän sen sisätilojen veroinen tarvitse ollakaan.
Myös ensimmäinen lumikello on nupulla. Pienestä on mun ilot.

Aurinko muisti meitä melkein koko päivän. Naapurimökille saapuivat asukkaat ekan kerran tänä keväänä. Hakivat meiltä juomavettä, siksi tiedän että tulivat. Taitaa kevättä pukata kunnolla, kun mekin erakot saamme tänne naapureita.

Kuinka lauantai on mennyt?
Huomenna ehkä katsomaan ekan kerran pojan uutta taloa. Heillä on siellä siivous menossa. Muuttamaan pääsevät viimeistään tämän kuun lopulla, kun pientä remonttiakin on tiedossa ja vanhassa talossa saavat asua kuun loppuun.
Nautitaan keväästä, kohtahan sekin on kuitenkin jo ohi.2 kommenttia:

 1. Olet ollut niin ahkerana ja kauniilta näyttää Hienoja nuo betonivalutyöt. Ihanaa viikonloppua Marketta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain pientä puuhailen aikani kuluksi, hih.
   Kiitos Tiia!
   Kohta menoksi, kun tästä pääsen ylös.

   Poista